Sumnjaj i provjeravaj

Albert Einstein površno, ne naučno i, često, pogrešno tumači osnovne pojmove i formule o prostoru i vremenu u STR. Albert Ajnštajn nije shvatio uzroke invarijantnosti veličine c ni u fizičkoj stvarnosti, ni u temeljnim formulama Specijalne teorije relativnosti.
Postavke u STR analizirajte svojim umom i razumom. Provjeravajte Ajnštajnove istine i uvjerite se u Ajnštajnove moguće istine, pa i zablude!
Algebarske i geometrijske postavke Specijalne teorije relativnosti nisu suprotne Euklidovoj geometriji i "klasičnoj" Njutnovoj fizici.

subota, 27. listopada 2012.

Jednostavno, neoborivo i dokazivo

Albert Einstein nije shvatio, površno analizira i izvodi pogrešne zaključke iz sljedeće dvije geometrijske, algebarske i fizičke istine:
 
   ,    .

2ct' je geometrijska sredina za 2l0 i ct.
Ovu moju tvrdnju i navedeni algebarski iskaz (formulu) nitko na svijetu mi ne može osporiti valjanim argumentima!
Ova druga formula posebno je interesantna za Einsteinovu "analizu", razmišljanja i zaključke (naravo, pogrešne) za "v teži c". U tom slučaju od ct ćemo oduzimati sve više i više. Šta to praktično znači u fizičkoj stvarnosti Einstein nije shvatio! Ako sa drugog sprata pustim predmet da slobodno pada i pratim njegovu brzinu v kako raste i teži konačnoj ("trenutnoj", najvećoj brzini u posmatranom događanju) brzini c prilikom pada na tlo!
Šta se desilo neutrinima koji su dostigli brzinu svjetlosti - c?! Njima, niti ikome drugom, vrijeme (ili masa), nije se mijenjalo u skladu sa Einsteinovim zaključcima!
Timu OPERA nepravedno je "ukradena" (zakinuta) Nobelova nagrada!     

Nema komentara:

Objavi komentar